De no-nonsense whiteboard specialist
Snel uit voorraad of op maat gemaakt
0344 820 236

Whiteboard Glas Wandpaneel Candy Pink 100x200 cm

€ 349,90
Incl. 21% BTW
 Op bestelling gemaakt.
Levertijd circa 8-10 weken
i
SKU:
GSWAK100200
EAN:
8718511064528
 • 14 Dagen zichttermijn
 • Kwaliteit gegarandeerd
 • Gratis verzending vanaf €30,-

Whiteboard wandpaneel van glas in de kleur candy pink van 100x200 cm met duurzaam magnetisch schrijfoppervlak van gehard veiligheidsglas. Geschikt voor intensief gebruik in de zakelijke omgeving of op scholen. Door het modulaire systeem kunt u eenvoudig meerdere glazen whiteboardpanelen van dezelfde maatvoering op elkaar aansluiten.

Het glazen schrijfoppervlak van de whiteboardwand is beschrijfbaar met alle typen whiteboardstiften en is gemakkelijk droog uitwisbaar. De glazen whiteboardwand is magneethoudend, waardoor u door middel van onze extra sterke glasmagneten documenten aan het whiteboard kunt hangen.

De boven- en onderzijde van de glazen whiteboardwand is voorzien van een schakelbaar aluminium profiel waarmee u de glazen whiteboardpanelen strak tegen elkaar aan kunt positioneren zonder tussenprofiel. U kunt daardoor een whiteboardwand maken van één kleur, of verschillende kleuren combineren. Ook kunnen wij één of meerdere panelen voor u op maat bedrukken.

Het boven- en onderzijde profiel wordt in zowel blank aluminium als witte afwerking meegeleverd. U kunt zelf kiezen welke kleur profiel u het best vindt passen bij uw kleur whiteboardpanelen of de ruimte waar u de whiteboardwand monteert.

 • Modulaire whiteboardwand van glas
 • Whiteboardwand van 200 cm hoog
 • Voor een eindeloos groot glazen whiteboard
 • Whiteboardwand in wit, zwart of verschillende kleuren
 • Duurzaam glazen schrijfoppervlak van gehard glas
 • Magneethoudend en beschrijfbaar glas; zeer innovatief
 • Wit en blank aluminium installatieprofielen meegeleverd
 • Inclusief montagematerialen

Bij de glazen whiteboardwand adviseren wij het gebruik van onze extra sterke glasmagneten voor een optimale magneetkracht. Reguliere magneten zijn meestal te zwak om goed te functioneren met dit product.

Het product wat u hier bestelt is één paneel. U kunt meerdere whiteboardpanelen met dezelfde afmeting met elkaar combineren om zo tot de gewenste maatvoering van uw whiteboardwand te komen. U ontvangt bij ieder whiteboardpaneel een bevestigingssysteem voor twee panelen zodat u altijd genoeg materialen heeft om een volledige wand te maken.

sam creative produceert artikelen voor visuele ondersteuning. sam creative onderscheidt zich in de verhouding van productkwaliteit en betaalbaarheid, en dit voor de meest innovatieve producten op de markt.

Heeft u meerdere artikelen nodig? Dan maken wij voor u graag een voorstel op maat. Vraagt u dan een prijsopgaaf aan bij onze klantenservice.

Heeft u nog vragen over dit product? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij geven u graag advies.